Warmtepomp boilers

Monobloc of split systeem

Warmtepompboilers worden almaar populairder bij particulieren. Een warmtepompboiler is een speciaal type warmtepomp dat sanitair water verwarmt. Het is een zuinige en duurzame boiler die geen gebruikmaakt van fossiele brandstoffen. Ideaal dus om jouw woning klaar te stomen voor de toekomst.

5 jaar garantie

Warmtepomp voor sanitair warm water

Een warmtepompboiler is ideaal als je in jouw woning een grote behoefte aan warm water hebt, bijvoorbeeld omdat je een groot gezin hebt. Extra handig: met een warmtepompboiler kun je op meerdere plaatsen tegelijk warm water afnemen. In functie van jouw verbruik kies je een boilervat met een groot of een minder groot volume.

Meerdere voordelen

Eenvoudige plaatsing

 • Gebruiksvriendelijke bediening
 • Eenvoudig te onderhouden

Maximaal rendement

 • Meerdere lagen polyurethaanschuim isoleren de tank
 • De warmtewisselaar van roestvrij staal, met een capaciteit van 29 liter, loopt over de hele lengte van de tank

Eenvoudig in gebruik & comfortabel

 • eenvoudige configuraties en gebruik met afstandsbediening
 • gevraagde temperatuur zeer snel gegenereerd en voelbaar

Energiebesparing

 • Verlaag de vereiste elektriciteit voor de productie van het sanitair warm water tot 70% (in vergelijking met een traditionele tank).
 • Bijna onmiddellijke productie van warm water, zonder dat er extra elektrisch vermogen nodig is voor de ontsmettingscyclus van het water.

Onze producten

 • Wat zijn warmtepompen en hoe werken ze?

  Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, de grond of het water en brengt die van een relatief lage temperatuur naar een hogere temperatuur. Die warmte kun je gebruiken voor je centrale verwarming en voor de productie van warm water of warme lucht . De meeste warmtepompen werken op basis van de compressie techniek .
 • Zonnepanelen of warmtepomp: wat moet ik eerst installeren?

  Dat hangt af van jouw situatie. Als je een nieuwe woning laat bouwen, dan kun je het best meteen voor een warmtepomp kiezen en het ontwerp van je woning daarop afstemmen. Laat je budget het toe, dan kun je je nieuwbouw meteen ook voorzien van zonnepanelen. Is dat niet haalbaar, dan kun je die altijd later nog installeren, op voorwaarde dat je dak zich daartoe leent. Ook als je een grondige renovatie uitvoert, kun je voluit voor duurzame energie kiezen en een warmtepomp installeren. De combinatie met zonnepanelen maakt het plaatje helemaal af.
 • Wat betekend SCOP en SEER ?

  Het energieverbruik (rendement) van een warmtepomp wordt uitgedrukt in de SEER- en SCOP-waarde. SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) geeft de seizoensgebonden waarde van de energie-efficiëntie van het product weer en bepaalt zijn energieklasse in koelmodus. SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) geeft het seizoensgebonden rendement weer en bepaalt de energieklasse van de warmtepomp in verwarmingsmodus. Hoe hoger de SCOP- en SEER-waarden, hoe zuiniger het toestel. Dankzij deze labels kunnen de energieprestaties van verschillende toestellen gemakkelijker met elkaar worden vergeleken
 • Zuivert een airco ook de lucht?

  Dat is afhankelijk van het model airco. De meeste airco’s hebben wel een of andere vorm van een luchtfilter voor de verdamper zitten die grote stofdeeltjes uit de lucht filtert. Sommige airco’s hebben speciale luchtreinigingselementen waardoor de lucht actief gefilterd wordt tot op zeer kleine deeltjes.
 • Alles werd geplaatst met de nodige zorg en oog voor details. Enorm propere afwerking! Ik ben zeer tevreden over gans het traject. Van de goeie technische uitleg bij het opmaken van de offertes, van het secretariaat voor de snelle respons via email tot de plaatsing van de airconditioning zelf door super gemotiveerde bekwame techniekers. Deze mensen leveren echt vakwerk en laten nadien ook alles netjes achter. Omdat ik zo tevreden ben heb ik mijn factuur dan ook direct betaald van zodra ik ze via email ontvangen heb, ook al had ik nog een maand tijd om te betalen. Ik kan V-Clima aan iedereen aanbevelen omdat ik er van overtuigd ben dat ik met geen “rode kaken” zal moeten staan wanneer bij vrienden een installatie geplaatst wordt.

  Patrick Addiers

  Wetteren

Bij V-Clima krijgt u altijd een antwoord terug

Wij maken er net een punt van om elke vraag snel, correct en duidelijk te beantwoorden.

Test onze belofte gerust uit en stuur ons een bericht!

Contacteer ons